• Kontakt
  • Kontakt

UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela Dalmatinskog nogometa u svakom trenutku smatra se da je korisnik prihvatio sva pravila korištenja prethodno ih pročitavši u cijelosti. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na ovom portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Niti jedan dio portala Dalmatinski nogomet ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje nezakonitih radnji.

Dalmatinski nogomet čitateljima u dobroj namjeri nudi informativni sadržaj i osigurava njegovo korištenje sve dok se ne krše pravila korištenja. Dalmatinski nogomet sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja koje su kreirali posjetitelji te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje Dalmatinskog nogometa korisnici koristite na vlastitu odgovornost, te se Dalmatinski nogomet ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu.

Dalmatinski nogomet polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, audio i video materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Dalmatinski nogomet, partneri, korisnici) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Dalmatinski nogomet povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah ukoliko se eventualno ustanovi istinitost sadržaja žalbe.

 

Dalmatinski nogomet sadržava linkove na internetske stranice izvan vlastitog portala. Dalmatinski nogomet linkove objavljuje u poštenoj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Prenošenje tekstualnog sadržaja dozvoljeno je s istaknutim hyperlinkom koji klikom čitatelja usmjerava na izvorni članak na dalmatinskinogomet.hr i s jasno istaknutim izvorom informacije u tekstu.

Fotografije je dozvoljeno preuzimati jedino uz suglasnost urednika Dalmatinskog nogometa i autora. Ukoliko se ne radi o fotografijama u vlasništvu Dalmatinskog nogometa, autorska prava reguliraju se s autorom i vlasnikom fotografije koji je istaknut uz svaku objavljenu fotografiju.

Dalmatinski nogomet zadržava pravo bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Dalmatinski nogomet će korisnike obavijestiti objavljivanjem na portalu.

Najčitanije vijesti

Povezane vijesti

Istaknuto

Najnovije vijesti

Dobrodošli natrag!

Prijavite se na svoj račun u nastavku

Dohvatite svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetirali lozinku.

Dodaj novu listu